Kanyári Pálinkaház

Családi látványfőzde a szabolcsi alma táján

Támogatott projektünk

A Pálinkaház építését és a technológiai berendezések beszerzést a GINOP-1.2.2-15-2015-01660 projekt keretében a Magyar Állam és az Európai Unió 19 950 232 Ft összeggel támogatta. A támogatás mértéke 67,04 %, a projekt befejezésének időpontja 2017. május 9.

A beszerzésre került technológiai berendezések:

Müller Compact-350 típusú, 350 literes egylépcsős, finomítótornyos lepárló berendezés és tartozékai (mintavevő, puffertartály, csigahajtómű, tisztító), Liverani major 65 cefreszivattyú, Fruithagyó CVM 600 energetikai modul, Fruithagyó 1000 cefreszeparátor, Weszyczki szeszmérőgép.

Pálinkák teli ízzel, napsütéssel

Pálinkaházunkat Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megye határán, a Tisza folyó partján lévő Tiszakanyár településen, a Menyecskeház udvarán nyitottuk meg azzal a céllal, hogy a kisvárdai járás pálinka turizmusa (Tuzsér, Komoró, Döge, Ajak, Kékcse, Dombrád, Cigánd, Sárospatak, Nyírtass mellett) egy újabb, színvonalas pálinkafőzde, bérfőzde, szeszfőzde épülettel gazdagodjék. Fedezze fel az ország észak-keleti csücskének gyümölcseit, és az abban rejlő lehetőségeket!