Kanyári Pálinkaház

Családi látványfőzde a szabolcsi alma táján

Támogatott projektjeink

Kedvezményezett neve: Mimóza Invest Kft.

Projekt címe: A Mimóza Invest Kft. kapacitásbővítő beruházása

A tervezett kapacitásnövelő beruházással a desztillált szeszes ital gyártó, pálinkalepárló üzem kapacitásának bővítéséhez kapcsolódó, új, egylépcsős lepárló technológiai eszköz és berendezés beszerzése, valamint az üzemeléséhez kapcsolódó megújuló energiatermelő berendezés fejlesztése valósult meg.

A pálinkafőzde technológiai berendezéseinek kapacitásbővítését és a napelemes rendszer telepítését a GINOP-1.2.2-16-2017-00721 projekt keretében a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap 5 025 000 Ft összeggel támogatta. 

A támogatás mértéke 48,79 %, a projekt befejezésének időpontja 2019. április 5.

Kedvezményezett neve: Mimóza Invest Kft.

Projekt címe: Mimóza Invest Kft. tiszakanyári telephelyének fejlesztése a növekedés javítása érdekében

A projekt keretén belül technológiai fejlesztést eredményező új gépek és berendezések beszerzését tűztük ki célul. A projekt keretében az ipari takarítás végzéséhez szükséges eszközbeszerzést, egy kärcher magasnyomású mosóberendezés, egy Isolar 400 napelemtisztító kefe, és teleszkópos szórószár, továbbá egy kézi magasemelő targonca és egy Krause gurulóállvány, valamint egy pedrollo szivattyú és egy husqvarna fűnyíró beszerzését valósítjuk meg.

A technológiai fejlesztést a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-04894 projekt alapján a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap 2 270 970 Ft összeggel támogatta.

A támogatás mértéke 70 %, a projekt befejezésének időpontja 2023. december 31.